Avantaje:

  • Izolatie ideala: lemnul are un coeficient mare de izolare termica. Costurile pentru incalzirea acestor locuinte sunt cu aproximativ 25-30% mai mici fata de casele din caramida.
  • Durabilitate: In Ardeal exista nenumerate case pe structura de lemn care au o vechime de peste 100 de ani, desi pe vremea construirii lor nu existau solutiile moderne de atazi a tratarii lemnului.
  • Elasticitate: lemnul este usor de prelucrat, astfel asigura o executie rapida si eficienta a caselor, si este, in acelasi timp, rezistent la cutremure.
  • Pretul: care poate fi cu 30% mai mic fata de casele executate traditional.

    SC Bienhaus SRL a fost infiintat in 1996, avand activitatea principala prelucrarea lemnului, producerea si executarea caselor din lemn. Sediul firmei se afla in com. Ciumani, in Harghita, o zona cunoscuta si recunoscuta pentru constructiile sale. Dispunem de un utilaj modern cu care putem executa fiecare pas al prelucrarii lemnului.
    Majoritatea produselor noastre pot fi gasite pe teritoriul Ungariei, insa am executat numeroase case din lemn si pe teritoriul Romaniei. In acelasi timp, echipa noastra se angajeaza sa execute case si pe punctele mai indepartate ale Europei.
    Firma noastra nu produce case tip, se lucreaza dupa proiecte individuale astfel stabilirea pretului se face impreuna cu clientul. Achitarea pretului se face in felul urmator: 50% la semnarea contractului, 30% dupa transportul materialului de la sediu la locul constructiei si 20% dupa executarea casei. Pretul nu include: fundatia casei, acoperirea exterioara, instalatiile electrice, sticla la geamuri si usi, transportul de la sediu la locul constructiei si TVA.

Copyright © 2006 Bienhaus SRL | Created by pclaca