Miért faház?

  • Ideális szigetelõ: a fa nagyon alacsony hõvezetõ hányadossal rendelkezik. A fûtési kõltségek 25-30%-al alacsonyabbak a hagyo- mányosan elkeszített házakhoz viszonyítva.
  • Tartós: Erdélyben szám- talan faház létezik, mely 100 évnél idõsebb, annak ellenére, hogy epítésükkor nem létez- tek a mai modern fát kezelõ anyagok.
  • Rugalmas: a fa könnyen kezelhetõ anyag, igy a ház gyors és hatékony elkészítését biztosítja, ugyanakkor jóval ellen- állóbb a fõldrengések- nek.
  • Az ára: amely akár 30%-al is kevesebb lehet a hagyományosan elkészített házak áraihoz viszonyítva.

    A Bienhaus Kft. 1996-ben alakult, fõ tevékenységét a faházak gyártásában és a fa megmunkálásában folytatja. Székhelye Gyergyócsomafalván található, Hargita megyében, mely vidék ismert és elismert a faházak keszítésében. Modern felszereléssel rendelkezünk melynek segítségével a fa megmunkálásának mindenegyes lépését el tudjuk végezni.
    Termékeink nagy százaléka Magyarországon található, számos faházat készítettünk már belfõldön is, ugyanakkor csapatunk vállalja a házak elkészítését Európa távólabbi pontjain is.
    Cégunk nem keszít tipusházakat, egyedi projektek alapján dolgozunk, igy az ár meghatározása közösen, a klienssel együtt történik, melynek kiegyenlítése a következõképpen történik: 50% a szerzõdés megkötésekor, 30% az anyag helyszinre szállításakor es 20% a ház átadásakor. Áraink nem tartalmazzák a ház alapot, a külsõ szigetelést, az elektrónikai berendezéseket, a nyilászárók üvegezését, a szallítást székhelyünkrõl a helyszinre és az AFÁ-t.

Copyright © 2006 Bienhaus SRL | Created by pclaca