Avantaje:

  • Izolatie ideala: lemnul are un coeficient mare de izolare termica. Costurile pentru incalzirea acestor locuinte sunt cu aproximativ 25-30% mai mici fata de casele din caramida.
  • Durabilitate: In Ardeal exista nenumerate case pe structura de lemn care au o vechime de peste 100 de ani, desi pe vremea construirii lor nu existau solutiile moderne de atazi a tratarii lemnului.
  • Elasticitate: lemnul este usor de prelucrat, astfel asigura o executie rapida si eficienta a caselor, si este, in acelasi timp, rezistent la cutremure.
  • Pretul: care poate fi cu 30% mai mic fata de casele executate traditional.

Case tip sanwich:
Structura acestor constructii este alcatuita din mai multe straturi. Se ridica un schelet din stalpi si legaturi laterale, care este acoperita cu invelitoare exterioare si interioare. Pentru invelitoare exterioare se pot folosi lambriu plat sau semirotund, pentru invelitoare interioare, lambriu sau gipscarton.
Case tip masiv:
Peretii exteriori sunt construiti din grinzi de 70-100 mm grosime cu imbinarea dublu nut-feder, care, in interior, sunt acoperite cu lambriu sau gipscarton. Peretii interiori sunt alcatuite din stalpuri invelite cu lambriu sau gipscarton care au si un rol de suport.
Printre produsele noastre se afla si: usi si ferestre (geamuri traditionale, usi si geamuri termopane, usi de intrare principala, usi interioare), accesorii de gradina (filegorii, mobile de gradina, terenuri de joc), scari interioare, mobile (mese, paturi, dulapuri). Ne angajam si in executarea mansardelor si acoperiselor.

Copyright © 2006 Bienhaus | Created by pclaca